Vacature: leden voor de Commissie Palliatieve Zorg

Heb je affiniteit met Palliatieve Zorg en wil je met ons meewerken aan verankering ervan in het Nederlandse Zorglandschap namens de NVA? Word dan lid van de Commissie Palliatieve Zorg.

De Commissie Palliatieve Zorg werkt actief aan verankering van de palliatieve zorg binnen de anesthesiologie en daarbuiten. Zo werkt de commissie, welke valt onder de Sectie Pijn- en Palliatieve geneeskunde, aan vraagstukken die de palliatieve zorg betreffen en schrijft de commissie actief mee aan kwaliteitsdocumenten betreffende palliatieve zorg. Veel commissieleden hebben ook zitting ook in landelijke palliatieve zorg werkgroepen. De commissie bestaat momenteel uit 5 leden. De commissie vergadert ongeveer 6 keer per jaar, afwisselend fysiek of online.

Binnen de commissie is ruimte voor meerdere nieuwe leden, waarbij wordt gestreefd naar een landelijke vertegenwoordiging. Zowel algemeen anesthesiologen als anesthesioloog-pijnspecialisten met affiniteit voor palliatieve zorg worden uitgenodigd om te solliciteren. Heb je belangstelling voor deze vacature en zin om een actieve bijdrage te leveren? Stuur dan uiterlijk 1 september een korte motivatie aan de Commissie Palliatieve Zorg via nva@anesthesiologie.nl.